Fotografinja živali in njihovih ljudi.

Anja Tišler

Vez med človekom in živaljo je nekaj neponovljivega. Živali so postale naša družina bolj kot kdajkoli prej.
V svojem fotografskem ustvarjanju želim ujeti iskrenost, nežnost, igrivost, predanost, norčavost in brezpogojno ljubezen ki jo živali sklenejo z nami ljudmi (in obratno).

Specializiram se za fotografiranje konj, psov in mačk (ter ljudi).

Obenem pa čut za strast izkoriščam tudi pri fotografiranju celostne (foto) podobe za podjetnike in pišem njihovo zgodbo preko fotografij. Nič ni bolj navdihujočega kot zagon pri ustanovitvi ali prenovitvi podjetja, poti ki jo kuje strast do tistega dela, za kar smo poklicani.

Delujem po vsej Sloveniji

Pristop k fotografiranju

Tako kot ljudje, se tudi živali mnogokrat ne počutijo sproščeno pred objektivom. Za vsako fotografiranje si vzamem čas, predhodno se pogovorimo o karakterju živali, da bo fotografiranje pozitivna izkušnja tako za žival kot za vas.

Izbor primerne lokacije je eden izmed ključnih stvari, ki bodo vaše fotografije naredile izjemne, obenem pa izberemo lokacijo, kjer je čim manj stresnih dejavnikov za vašo žival.

Seveda vas vedno povabim tudi pred objektiv, metode sproščanja in dobrega razpoloženja se ne razlikujejo preveč med ljudmi in živalmi, tako da vedno poskrbim, da oboji uživate.